Apmeklējam teātra izrādes

 

Klases Izrāde Datums
8.a un 8.b klases LNT "Arī vaļiem ir bail" 21.novembris
10.-12.klases Daile "Svinības"  

6.b un 6.d klases

8.d un 8.c klases

7.c un 7.dklases

Daile "Planēta Nr.85"  23.novembris

Fragmenti no skolēnu recenzijām par izrādi “Svinības”.

·         “Es gribētu, lai katrs noskatās šo izrādi un saprot, ka mūsu sabiedrībā ir ļoti daudz tādu notikumu un ka par tiem nedrīkst klusēt. Tas, ka gandrīz visi ģimenes locekļi zināja, bet klusēja, vēl vairāk emocionāli satricināja mani. Tas lika padomāt, cik baisa ir mūsu pasaule.”

(Estere Pecēviča, 10. klase.)

 

·         “Skatoties šo izrādi, es visu laiku sēdēju kā uz nažiem, jo atmosfēra visu laiku bija nokaitēta. Manuprāt, ja izanalizē katru „Svinību” viesi un jubilāra ģimeni, tad neviens no viņiem nav vesels. Katram ir sava tumšā puse, kas lien ārā tieši „Svinību” laikā.”

(Luīze Žemaite, 10. klase.)

 

·         Baudot izrādi, es saskāros ar vairākām izjūtām, kā līdzjūtība, šoks un nemiers, jo brīžiem situācija patiesi saasinājās , bet tas tikai liecina to , ka biju ieinteresēta un iedziļinājos sižetā. Šī izrāde būtu katram vismaz vienu reizi savas dzīves laikā jāredz , lai spētu padomāt par problēmām, kuras bieži vien tiek atstātas ēnā, rezultātā bojājot kāda cilvēka psihi.”

(Araminta Gurdziela, 10. klase.)

 

·         “Mani pārsteidza tas pavērsiens, kad, atklājot baismīgo noslēpumu un uzzinot patiesību, draugi un ģimene pret to izturējās vienaldzīgi. Un tā tas palika arī beigās, kad visi no rīta mierīgi brokastoja, it kā nekas nebūtu noticis.”

(Raivo Simsons, 11.a klase.)

  Drukāt