Mūsu skolai - Draudzīgā aicinājuma fonda diploms

 12.decembrī svinīgā ceremonijā Cēsīs tika apbalvoti Draudzīgā aicinājuma (DA) fonda skolu reitinga 2018.gada laureāti. Labākās Latvijas skolas DA fonds jau astoto gadu izvērtē pēc skolēnu centralizēti eksāmenu rezultātiem, strādājot ar izglītības un zinātnes ministrijas apkopoto datubāzi. Detalizētāka informācija par ši un citu gadu skolu reitingu pieejama www.konkurss.lv

Skolu reitinga 2018.gada konkursā apbalvošanai tika nominēta 51 skola četrās nominācijās - ģimnāzija, pilsētas vidusskolas, lauku vidusskolas un specilizētās skolas, tajā skaitā tehnikumi, arodvidusskolas un mūzikas skolas. "Pēc skolēnu gūtajiem rezultātiem centralizētajos eksāmenos tika vērtēti pieci mācību priekšmeti - latviešu valoda, matemātika, angļu valoda, dabaszinības (bioloģija, ķīmija, fizika) un vēsture.

Ķekavas vidusskola ieguva 5.vietu kopvērtējumā lauku vidusskolu grupā un saņēma Draudzīgā aicinājuma fonda diplomu. Tas nozīmē, ka visos centralizētajos eksāmenos ir uzrādīti labi rezultāti. Augsts rezultāts angļu valodā - lauku skolu grupā 3.vieta, kas ir 19.rezultāts visu vidussskolu un ģimnāziju vidū. Latviešu valodā un lietratūrā lauku skolu grupā 5.labākais rezultāts, kas ir 21. visu vidusskolu un ģimnāziju vidū. 

Iegūtais novērtējums ir skolotāju un skolēnu kopdarba rezultāts. Paldies visiem par ieguldīto darbu!

  Drukāt