Vidusskolas Basketbola Komandas panākumi

 Pienāca 14.septembris, un tā bija parasta darbadiena lielākajai daļai cilvēku ,taču ne Ķekavas vidusskolnieku basketbola komandai. Ar pozitīviem prātiem un kaujas gatavībā ieradāmies Saldū. Turnīra atlases likmes augsta- ceļazīme uz skolu basketbola pasaules čempionātu Grieķijā.

Visas spēles tika uzvarētas, taču lielākās šaubas māca Rīgas 49.vidusskolas klātbūtne-basketbola skola, kas šo atlases turnīru bija izcīnījusi 17 gadus pēc kārtas. Un tā, tuvojoties spēlei, palielinājās nervozitāte un neticība saviem spēkiem, taču šajā brīdī ļoti palīdzēja viens no komandas spēlētājiem Patriks Dauburs. Viņš vienīgais bija ļoti pārliecināts par uzvaru un nemitējās to skaļi izpaust, dodot motivācijas uzplūdumu. Fināla mačs bija  ļoti spraigs, bet beigās 49.vsk. vairs nebija ko likt pretī Ķekavas lieliskajam sākumsastāvam, tādējādi tika svinēta uzvara ar 41:37.Visiem prieks acīs, un izcīnīta ceļazīme uz pasaules čempionātu skolu basketbolā!

   Pienāca arī 28.novembris, un bija laiks sākt veidot stāstu saistībā ar oranžo bumbu(Latvijas starpskolu sacensības). Mači notika tepat Ķekavas sporta klubā, kur pretī stājās novada basketbola komandas.  Šajā dienā  spēlētājiem spēle gāja ‘’kā no rokas’’. Finālā tika uzveikta Ikšķile ar rezultātu 77:39, un tika iegūta pirmā vieta starpnovadu sacensībās.2.posms vēl sekos X datumā.

 

Komandas sastāvs: Eduards Avotiņš, Rihards Ozoliņš, Jēkabs Tomsons, Aleks Grīnbergs, Ričards Lazda, Mārtiņš Šterns, Mārtiņš Avotiņš, Eduards Erviks, Patriks Dauburs.

Komandas treneris: Andris Eglītis

  Drukāt