Ķekavas vidusskolas skolēnu mācību uzņēmumi pasākumā “Cits bazārs ziemā”

 

Skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) pasākumā “Cits bazārs ziemā” pasniegtas balvas labākajiem SMU septiņās nominācijās. Balvu par prasmīgu sociālo mediju komunikāciju saņēma Ķekavas vidusskolas SMU ‘’Bratus’’, kas izgatavo koka makus-karšu turētājus.


“Cits bazārs ziemā” 7. decembrī norisinājās Rīgā, tirdzniecības centrā “Domina Shopping” un tajā mācību uzņēmumiem bija iespēja tirgot savu uzņēmumu produkciju. Iespējai tirgoties bija pieteikušies 400 skolēnu mācību uzņēmumi, bet pasākumā tirdzniecības centrā savu uzņēmumu pārstāvēja 270 labākie uzņēmumi – kopā 900 skolēni no visas Latvijas. Ķekavas vidusskolu pārstāvēja SMU “Bratus” un SMU “Kandelo”


Pasākumu organizēja “Junior Achievement Latvia“ sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, un tā ietvaros jaunieši varēja gan tirgoties un prezentēt savu uzņēmumu tirdzniecības centra apmeklētājiem, gan sacensties par balvām. Mācību uzņēmumus vērtēja ne tikai apmeklētāji, bet arī 40 pieredzējuši profesionāļi no uzņēmumiem, akadēmiskajām struktūrām, finanšu sektora un valsts pārvaldes, pasniedzot balvas septiņās nominācijās. “Sociālo mediju komunikācijas balvu” vidusskolu grupā ieguva SMU “Bratus” no Ķekavas vidusskolas, pierādot sevi kā prasmīgākos sociālo mediju komunikācijā. SMU ‘’Bratus’’ izgatavo koka makus-karšu turētājus, kas ir gan kā praktisks aksesuārs, gan gaumīgs dizaina elements.

Savukārt SMU “Kandelo” bija nominācijām “Labākais stends”  un “Labākā pārdošanas komanda” izvirzīto  uzņēmumu skaitā.

 

 

Vairāk informācijas vietnē: http://jalatvia.lv/bnews/global/810

  Drukāt