AFS meklē viesģimenes jauniešiem 2021./2022. mācību gadam

2021. gada augustā Latvijā ieradīsies 29 viesskolēni no ASV, Francijas, Itālijas, Japānas, Taizemes,  Vācijas un Turcijas, lai  AFS starpkultūru apmaiņas trimestra vai gada programmu ietvaros mācītos vidusskolās visā Latvijā. Lai notiktu veiksmīgāka valodas apguve un jauniešu adaptācija jaunajā vidē, viesskolēni dzīvo viesģimenēs.

 

AFS Latvija aicina pieteikties viesmīlīgās Latvijas ģimenes! Ja jums interesē citas kultūras un valodas, vēlaties paplašināt redzesloku un iegūt starptautiskus kontaktus, parādīt viesbērnam vietējās tradīcijas un kļūt par “otru ģimeni” gaidām pieteikumu AFS mājaslapā, zvanu vai e-pastu.

 

Viesskolēnus var iepazīt AFS mājaslapā– viņi ir tik dažādi, ar atšķirīgu pieredzi un paradumiem, bet visi vecumā no 15 līdz 18 gadiem.

 

Ja Jūsu ģimenē ir brīva gultasvieta, iespēja nodrošināt skolēnu ar ēdināšanu (brokastis, vakariņas), pieņemt viņu kā savu ģimenes locekli, aicinām kļūt par AFS viesģimeni un iegūt patiešām neatsveramu pieredzi. Angļu valodas zināšanas viesģimenes locekļiem nav obligātas.

 

AFS viesģimenes ir visā Latvijā – gan mazā ciemā netālu no valsts robežas, gan Rīgas centrā un reģionu centros. Pozitīvā un ilggadējā sadarbība ar skolām, kas nodrošina vidējās izglītības ieguvi, ir nenovērtējama, motivējot jauniešus apgūt latviešu (vai krievu) valodu. Atbalsta personu tīkls – AFS brīvprātīgie - ir gan jauni draugi viesskolēniem, gan padomdevēji situācijās, kad viņiem nepieciešama papildus palīdzība.

 

Aizpildīt pieteikšanās anketu var šeit un AFS noteikti ar Jums sazināsies: https://afs.lv/viesgimenem/inquiry-for-host-families/

 

Atver savu ikdienu starpkultūru pieredzei un uzzini, kurp tā aizvedīs!

 

„AFS Latvija” Starpkultūru programmas

+371 67280646

info.latvija@afs.org

www.afs.lv

Esam arī Facebook, Instagram

  Drukāt