XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkos mūsdienu deju grupas “Mazā versija” un “Versija”

 

Mūsdienu deju grupas “Mazā versija” un “Versija” ceļu uz XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem sāka jau 2018.gadā. Pirmais sagatavošanās posms mums bija ļoti veiksmīgs – obligātā repertuāra pārbaudes skatē 2019.gadā “Mazā versija” par deju “Mikrobu tusiņš” saņēma augstāko vērtējumu valsts mērogā. Bijām apņēmības pilni tā turpināt, bet diemžēl situācija pasaulē neļāva turpināt darbu klātienē. Paldies dejotājiem, kuri nepadevās un izturēja attālināto periodu. Tas mums deva iespēju piedalīties mūsdienu deju koncertstāsta “Augstāk par zemi” filmēšanā šī gada jūlijā, 33 grādu karstumā. Tā bija jauna pieredze, satikšanās prieks klātienē, beidzot varējām uzvilkt arī jaunos, speciāli svētkiem šūtos tērpus.

18.septembrī mums bija iespēja uzstāties arī svētku atklāšanas tiešraidē “Svētki esam mēs” Brīvdabas muzejā.

Gribējām piedzīvot tradicionālus Dziesmu svētkus kopā ar 2000 Latvijas mūsdienu deju dejotājiem Ķīpsalas hallē, svētku gājienu, dalībnieku ballīti un pat, iespējams, dalību lielajā Mežaparka noslēguma pasākumā. No sirds ticam, ka īsti svētki mums tomēr būs!

Paldies dejotājiem un viņu vecākiem par atbalstu un izturību! Tiekamies 30. oktobrī plkst.16.25 koncertstāsta “Augstāk par zemi” pirmizrādē LTV1.

Bilžu galerija

Noskaties reklāmas rullīti mūsdienu deju koncertstāstam “Augstāk par zemi”.

 

 

 

 

  Drukāt