11.klašu skolēnu organizētie pasākumi

 

Pirmais pasākums, ko 11. klases veidoja, par Aleksandru Čaku, diemžēl izpalika, bet 2022. gadā 11. atgriezās ar jauniem pasākumiem, kas noritēja pilnā jaudā.

Papildus Skolēnu padomes veidotajiem pasākumiem, Valentīndienas svinības aktu zālē notika 6.C, 7.D un abām 11. klasēm. Šīs svinības katrai klasei gan norisinājās vien 1 – 2 mācību stundas, bet pa šo laiku tika pagūts piedalīties vairākās aktivitātes. Sākumā jaunākie skolēni bija nedaudz kautrīgi, bet ar katru aktivitāti viņi palika ar vien aktīvāki un aktīvāki. Dalībnieki, it īpaši, bija priecīgi par iespēju iegūt garšīgās balviņas, kuras bija sarūpējuši pasākuma vadītāji Marta, Elizabete, Agita un Dāvis.

No šī pasākumu organizētāju skatījuma, viss izdevās labi – skolēni bija priecīgi un mēs bijām priecīgi, kas viss izdevies kā plānots.

https://vidusskola.kekava.lv/uploads/filedir/KVSK/foto/11klasupasaakumi2022/6_cbilde.jpg https://vidusskola.kekava.lv/uploads/filedir/KVSK/foto/11klasupasaakumi2022/7_dbilde.jpg

https://vidusskola.kekava.lv/uploads/filedir/KVSK/foto/11klasupasaakumi2022/11_bildes.jpg https://vidusskola.kekava.lv/uploads/filedir/KVSK/foto/11klasupasaakumi2022/11__2bildes.jpg

 

17. februārī 11.A klases skolēni sarīkoja pasākumu par Olimpiskajām spēlēm 6.C klases skolēniem, lai uzzinātu cik kārtīgi viņi seko līdzi šīm spēlēm.

  

Skolēni bija ļoti priecīgi un sajūsmināti, kad viņi tika uzaicināti uz šo pasākumu. Jau tajā brīdī gaisā virmoja spēcīga sportiskā enerģija. Pirmajā pasākuma daļā notika sporta aktivitāte – tautas bumbas spēlēšana. Spēlēja 6.C klase pret 11.A klasi. Spēles bija aizraujošas un spriedzes pilnas, skanēja skaļas gaviles un uzmundrinājumi. 6. klase bija ļoti ātri, izveicīgi un arī pat spēcīgi.

 https://vidusskola.kekava.lv/uploads/filedir/KVSK/foto/11klasupasaakumi2022/tautasbumba.jpg

Tālāk pasākums notika klasē. Tur viņiem bija 2 mierīgās aktivitātes – savu olimpisko spēļu talismanu zīmēšana un Kahoot. Skolēniem sanāca ļoti interesanti un spilgti talismani. Viņi bija ļoti radoši. Spēlējot Kahoot tika pārbaudīts, cik ļoti 6. klase sekoja līdzi Olimpiskajām spēlēm. Skolēni bija sekojuši līdzi Olimpiskajām spēlēm un kahootā to varēja redzēt. Pirmās trīs vietas ieguva balviņas – koka atslēgu piekariņu ar olimpisko riņķu logo.

https://vidusskola.kekava.lv/uploads/filedir/KVSK/foto/11klasupasaakumi2022/talismanuzmana.jpg https://vidusskola.kekava.lv/uploads/filedir/KVSK/foto/11klasupasaakumi2022/kopbilde.jpg

 

No šī pasākuma organizētāju – Augusta, Adriānas, Matīsa, Endija un Kristofera - skatījuma, pasākums bija izdevies. Skolēni bija priecīgi, smaidīgi un enerģijas pilni pēc aizvadītā pasākuma.

Ar šiem pasākumiem vēl viss vien nebeidzas. 11. klašu skolēniem tuvākajā laikā ir paredzēts pasākums 8. martā – Sieviešu dienās un pasākums Lieldienās. Ja vēlies svinēt Lieldienas kopā ar 11., tad piesakies!

Kopā jautrāk!

 

Augusts Skride,

Marta Tarvāne 11.A

 

  Drukāt