Sporta diena sākumskolā

 

 

Dienu pirms rudens saulgriežiem Ķekavas sākumskolēni aizvadīja sportiskā garā, pulcējoties dažādās atraktīvās stafetēs, ko bija izplānojušas sporta skolotājas Aiga, Gita un Kristīna.

Ar aktīvu dejisku vingrošanu visus sanākušos iesildīja ritmikas skolotāja Ivetta un viņas “labā roka” – dīdžejs Gunārs, ko ikdienā aicinām talkā visos saimnieciskajos darbiņos, kad iestrēgst atslēgas, saplīst somas un gadās citas ķibeles.

aika apstākļi mūs tiešām lutināja, jo iepriekšējās dienās solītais lietus bija devies rasināt citur, tāpēc jau no agra rīta sildījāmies stadionā pie mazās skoliņas. Tā kā mūsu šobrīd jau ir ļoti daudz, tad starts tika dots katrai klašu grupai atsevišķi, bet jautrības un prieka pietika ikvienam. Vislabākā atrakcija droši vien bija pats stafešu fināls, kad visiem, ne tikai komandas dalībniekiem, bija iespēja izlīst cauri tunelim, cenšoties tajā neiesprūst (tiesa, bija daži skolasbiedri, kas rada Vinnijam Pūkam, un šaurās bezizejas stāvokli tomēr pacentās iemēģināt, paši par to būdami visnotaļ priecīgi).

          Paldies visiem, kas piedalījās, organizēja, juta līdzi un pasūtīja labu laiku! Tagad jāgaida nākamā, ne mazāk sportiskā aktivitāte – Miķeļdienas tirgus! 

Skolotāja Daina Plūme.

 

  Drukāt