Mūsdienu deju kolektīvu radošais festivāls “Dejo ar vadītāju”

 

4.novembrī Rīgas Kultūras centrā “Iļģuciems” notika Rīgas mūsdienu un citu deju žanru kolektīvu radošais festivāls “Dejo ar vadītāju”.

 

Katrs deju kolektīvs dalībai festivālā varēja pieteikt vienu vai divas dejas. Vienā no dejām noteikti bija jāpiedalās arī deju kolektīva vadītājam, kuram dejā varēja tikt atvēlēta jebkura loma – solo, pilnvērtīgs sastāva dejotājs, epizodiska loma, kas paspilgtina vai atklāj priekšnesuma ideju. Festivālā piedalījās arī Ķekavas vidusskolas mūsdienu deju grupas “Mazā versija “ un “Versija”. Izpildot kopdeju “Dejo trakāk”, uz skatuves kopā ar saviem dejotājiem dejoja arī kolektīvu vadītāja.

Gan dejotāji, gan kolektīvu vadītāji bija priecīgi par iespēju satikties klātienē un piedalīties arī kopīgā dejošanā, kuru festivāla dalībniekiem un arī skatītājiem bija sarūpējusi deju grupa “Maza versija”.

Par dalību festivālā dalībnieki saņēma personalizētus saldumus, atzinības un sienas pulksteni, kas tagad rotā sākumskolas aerobikas zāli un iepriecina dejotājus ar patīkamām atmiņām.

 

Ivetta Tamane

 

  Drukāt