Digitālo rīku un metožu integrēšanas projekts darbībā Latvijā


#Guidance #ErasmusPlus #CareerGuidance #Inclusion #DigitalTools #GuidanceTools

Turpinot darbu ERASMUS+ projektā “Guidance- Digital tools and Method development”, no 2022.gada 29.novembra līdz 1.decembrim norisinājās projekta partneru darba vizīte Latvijā.

Tikšanās norisinājās Jaunu ideju centrā, tajā laikā partneriem tika prezentēts Ķekavas novads, izglītības joma novada ietvaros, karjeras izglītība novadā un Latvijā, kā arī projektā iesaistītā Ķekavas vidusskola, kuru pārstāvēja Ķekavas vidusskolas karjeras konsultante Sanita Āboliņa.

Piecu valstu partneri apmeklēja arī Valmieras attīstības Aģentūru un tās pārstāvniecību Rīgā, kuru pārstāvēja Līga Vecā.

Triju dienu laikā partneri tika iepazīstināti ar Latvijas karjeras atbalsta sistēmu Latvijā un izglītības iestādēs, izbaudīja daļu no Latvijas kultūras.

Tika strādāts pie projekta produkta testēšanas praksē un digitālā rīka e-grāmatas. Šī grāmata 30. novembrī tika publicēta un prezentēta Prāgas Euroguidance starptautiskajā konferencē, Padlet sienā, zem Zviedrijas ieraksta https://padlet.com/elvipfann/8rl0iv7mqkd4x64h.

Projekts turpināsies līdz 2023. gada martam.

Sanita Āboliņa









 

 

  Drukāt