Par stafetēm "Drošie un veiklie" un "Sporto visa klase"

 

”Drošie un veiklie” stafetes

Ķekavas novadu sacensības ,,Drošie un veiklie’’  stafetes tika rīkotas  Ķekavas vidusskolas sākumskolu sporta zālē 21.03.2023. Sabrauca  Ķekavas novadu skolas ar savām  ceturto klašu komandām, lai savā starpā sacenstos.

No sešām skolām Ķekavas vidusskola ieguva 1. vietu, tas deva tiesības startēt Bauskā Zemgales reģiona sacensībās 04.04.2023., kurās mēs ieguvām 2.vietu un katrs mūsu komandas skolēns saņēma medaļu un diplomu.

Lepojamies!


"Sporto visa klase" stafetes

 "Sporto visa klases" projekta ietvaros pa apakšgrupām  Ķekavas sākumskola pie sevis uzņēma 9. aprīlī 4. klašu  un 29.aprīlī 3. klašu dalībniekus uz pirmo posmu sacensībām stafetēs.  Trešo klašu rezultāti sacensībās Ķekavas vidusskolai ir šādi: 1.vieta 3.f , 4.vieta 3.e ,  5.vieta 3.c un 6. vieta 3.a klasei.  Savukārt kopvērtējums Ķekavas vidusskolai 4. klašu grupā ir šāds: 1.vieta 4.e , 2.vieta 4.f ,  4.vieta 4.c un 5. vieta 4.d klasei. Sacensību dienā pēc stafetēm klases veica vēl VFS uzdevumus bija jāmet bumba pret sienu un jālec ar lecamauklu ,tas viss bija jāveic 30 sekundēs. Esam bezgala laimīgi un apmierināti un ceram, ka tiksim uz ,,Sporto visa klase’’ lielo finālu ar kādu no klasēm!

 

Sporta skolotāja         Aiga Liepkalne

 

  Drukāt